leuke verjaardag tips
verjaardag felicitatie
verjaardagsliedjes
verjaardag spreuken
verjaardagsteksten
verjaardagswensen
verjaardagsgedichten

origineel en uniek cadeau
feest oorkonde

verjaardag uitnodigingen
uitnodiging verjaardag
uitnodiging kinderfeestje

leuke kinderfeest tips
een kinderfeestje

meer verjaardag tips
verjaardagtipsz
leuke verjaardag
1001 verjaardagsgedichten
leuke verjaardagsgedichtjes

verjaardag feestartikelen
leuke verjaardag feestartikelen

verjaardag cadeaus
leuke cadeaubonnen
leuke verjaardaguitjes

verjaardag knipvellen
verjaardagsballonnen
verjaardagscadeautjes
verjaardagskaart bloemen
verjaardagstaart

leuke verjaardagsfeesten
abraham
sarah
hawaii
horror
hollywood
disco jaren 70, 80
hippies jaren 60
surprise party

verjaardag plaatjes
verjaardagsplaatjes
felicitatie verjaardagplaatjes
verjaardagplaatjesz
verjaardagsfeest plaatjes
verjaardag tekst plaatjes
felicitatie plaatjes

verjaardag geschiedenis
wanneer is de viering ontstaan

verjaardagstradities
in het buitenland

meer leuke feestjes
geboorte
trouwen
personeelsfeest
valentijn
carnaval
moederdag
pasen
vaderdag
halloween
sinterklaas
kerst
oud en nieuw
Hello kitty kinderverjaardagsfeestje.

Uitnodigingen: Uitnodigingen met afbeeldingen met Hello Kitty zijn er natuurlijk in overvloed maar je kunt ze ook eenvoudig zelf maken door afbeeldingen te zoeken en uit te printen. Voor het gemak kun je hier een leuke hello kitty uitnodiging vinden die je alleen maar in hoeft te vullen met naam en adres.

Versieringen: Natuurlijk heel veel roze! En wanneer je dochter dol is op Hello Kitty dan heb je waarschijnlijk voldoende accessoires om de ruimte mee te versieren. Versier de stoelen met roze tule en de ruimte verder met roze ballonnen. Verder leent dit thema zich heel goed voor versiering met bloemen (echt of nep), leg ze losjes op tafel of vul vazen met grote bossen in vrolijke kleuren.

Eten en drinken: Je kunt zelf een echte Hello Kitty taart bakken. Er zijn veel winkels die bakvormen van Hello Kitty verkopen. Met witte glazuur bekleden en verder versieren, absoluut een eyecatcher op de tafel. Ook kleine cupcakejes kun je versieren tot echte Hello Kitty taartjes. Net als de taart versieren met witte (of roze glazuur) en een kleine Hello Kitty figuurtje in de cupcake prikken. Roze limonade, roze spekjes, koekjes met glazuur, roze milkshakes, kleine sandwiches en heel veel Hello Kitty snoep. Het laatste is nog meer dan voldoende in winkels te vinden door haar enorme populariteit.

Kijk ook eens in onze feestwinkel met alle Hello Kitty feestartikelen.


Spelletjes:

Plaats de bloem: Het is de variant op ‘ezeltje prik’, een klassieker en altijd leuk. Teken op een groot vel (behang)papier een Kitty maar laat de bloem op haar hoofd weg. Ieder spelertje krijgt een kartonnen bloem en een blinddoek, wie weet de bloem goed op Kitty’s hoofd te plakken. Gebruik hiervoor het liefst dubbelzijdig plakband.

IJs!: IJs is heerlijk en ook kleine poesjes zijn er dol op! Zet een klein bordje met een bolletje ijs voor ieder kind. Wie weet het bolletje het snelst op te eten…..wel zonder handen!!!!

Ketting met snelheid: Je hebt een flink aantal grote kralen nodig (of voor wat oudere kinderen kleine kraaltjes). Natuurlijk een draad, eventueel met een grote en absoluut stompe naald. Zet een liedje op en kijk wie de langste ketting heeft gemaakt wanneer de muziek stopt.

Muizenplaag: Verstop door het hele huis ‘muizen’ die je maakt van karton. Gewoon een aantal muizen op papier tekenen en deze uitknippen. Geef de kinderen allemaal een klein mandje of tasje om de muizen in te verzamelen. Wie weet de meeste muizen te vinden?

Muizen vangen: Je hebt een ‘muis’ nodig aan een draad. Je kunt een muis maken van een half wc-rolletje en deze grijs verven. Hij mag in ieder geval niet te groot worden en moet onder een hard plastic beker passen. Plaats de muis op een uiteinde van de tafel en trek aan de draad, de muis ‘loopt’ zo over de tafel. Geef een kind een plastic beker en laat het proberen de muis te vangen onder de beker.


Koekjes happen: Nog een klassieker maar niet met koek maar koekjes! Hang een touw aan het plafond waaraan je een koekje knoopt. Blinddoek het eerste kind en laat haar proberen het koekje te eten.

Bolletje wol estafette: Misschien heb je het al eens gedaan met Pasen maar je gebruikt hier bolletjes wol in plaats van eieren natuurlijk. Verdeel de groep in tweeën. Geef ieder kind een grote lepel. Het eerste spelertje krijgt een bolletje wol op de lepel en moet die naar een teamgenootje aan de overkant brengen. Je mag het bolletje met je handen op de lepel van je teamgenootje leggen. (Het is anders echt heel erg moeilijk) Welk team is als eerste weer over de finish?

Wie heeft mijn strik?: De kinderen zitten in een kring, een spelertje (de jarige?) zit in het midden van de kring met een blinddoek om, ze is Kitty. Naast haar ligt een grote rode strik. Eén kind moet naar haar toe sluipen en de strik pakken. Dan mogen de kinderen in de kring van plaats wisselen (maakt het een beetje moeilijker). Het kind in het midden van de kring mag dan vragen ‘wie heeft mijn strik gestolen?’. Het kind dat de strik heeft mag één keer hard miauwen, eventueel herhaal je dit nog een keer want het is best moeilijk. Daarna moet het kind in de kring zeggen wie de strik heeft. Heeft ze het goed dan is diegene met de strik nu Kitty.

Maak je eigen eetbare ketting: Je hebt dropveters nodig of (nog leuker veters met aarbeiensmaak) en chips met een gat erin (nibbits). Geef de kinderen elk een eigen bakje met chipjes en laat ze een eigen ketting rijgen om mee naar huis te nemen.


kinderverjaardag knipvellen
thema kinderverjaardag
uitnodiging kinderverjaardag
verlanglijstjes kinderverjaardag
kinderverjaardag
kinderverjaardag jongen
kinderverjaardag leeftijd
kinderverjaardag meisje
brandweerfeestje
ridderfeestje
prinsessen feestje
cupcake feestje
piratenfeestje
heksenfeestje
voetbalsfeestje
brandweer uitnodiging
ridder uitnodiging
prinsessen uitnodiging
cupcake uitnodiging
piraten uitnodiging
hello kitty uitnodiging
heksen uitnodiging
voetbal uitnodiging
verlanglijstje kinderverjaardag
verlanglijstje jongen
verlanglijstje meisje

home
© feestjes.net, hello kitty kinderverjaardagsfeestje